Feedbacktråden

Diskussion i 'Övrigt' startad av Jimmy Forsman, 13 mars 2012.

 1. Jimmy Forsman

  Jimmy Forsman Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot.

  Hej på er god vänner.

  Jag vet inte riktigt hur medvetna folk är vad som händer med mig och i mitt liv just nu, men jag tror att en eller ett par av er har varit in på min nya blogg och tittat runt lite.


  Det är helt enkelt så att jag har beslutat mig för att jag ska ta tag i skrivandet. Jag tycker att det är väldigt roligt, det finns många roliga ämnen att utforska därute. Jag tänker naturligtvis fokusera mig på mat, dryck och restaurang för det är där jag har min bakgrund och bredd. Men kreativitet bär inte begränsas utan kan appliceras på de flesta områden.


  Just nu håller jag på och försöker hitta mitt "språk", jag vet ungefär var jag befinner mig och vad jag vill uppnå men jag behöver också feedback. Gärna konstruktiv sådan, på sättet jag skriver och den information som förmedlas.


  jag skulle helt enkelt vilja be er om hjälp med att läsa igenom det jag skrivit och komma med kommentarer kring det. Tankar, åsikter, är det för mycket information, för lite, vad vill ni läsa, allt ni kan tänka på.

  Let me have it!


  mina bloggar är http://babblish.se (svenska), [size=78%]http://en.babblish.se (engelska) och jag finns även på facebook om någon vill gilla [/size]http://www.facebook.com/babblish

  Många tack!

  Jimmy
   
 2. moos

  moos Medlem

  SV: Feedbacktråden

  Jag vet att du frågade efter konstruktiv kritik. Men det får du ingen. Jag gillar det jag läser, trevliga, lagom långa & underhållande. Du ligger nu lagrad i mina favoriter.
   

Dela sidan