Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Feedbacktråden

Jimmy Forsman

Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot.
Hej på er god vänner.

Jag vet inte riktigt hur medvetna folk är vad som händer med mig och i mitt liv just nu, men jag tror att en eller ett par av er har varit in på min nya blogg och tittat runt lite.


Det är helt enkelt så att jag har beslutat mig för att jag ska ta tag i skrivandet. Jag tycker att det är väldigt roligt, det finns många roliga ämnen att utforska därute. Jag tänker naturligtvis fokusera mig på mat, dryck och restaurang för det är där jag har min bakgrund och bredd. Men kreativitet bär inte begränsas utan kan appliceras på de flesta områden.


Just nu håller jag på och försöker hitta mitt "språk", jag vet ungefär var jag befinner mig och vad jag vill uppnå men jag behöver också feedback. Gärna konstruktiv sådan, på sättet jag skriver och den information som förmedlas.


jag skulle helt enkelt vilja be er om hjälp med att läsa igenom det jag skrivit och komma med kommentarer kring det. Tankar, åsikter, är det för mycket information, för lite, vad vill ni läsa, allt ni kan tänka på.

Let me have it!


mina bloggar är http://babblish.se (svenska), [size=78%]http://en.babblish.se (engelska) och jag finns även på facebook om någon vill gilla [/size]http://www.facebook.com/babblish

Många tack!

Jimmy
 

moos

Medlem
SV: Feedbacktråden

Jag vet att du frågade efter konstruktiv kritik. Men det får du ingen. Jag gillar det jag läser, trevliga, lagom långa & underhållande. Du ligger nu lagrad i mina favoriter.
 
Toppen