Fira jul i Köpenhamn!

Diskussion i 'Resor' startad av Mattias Schyberg, 17 december 2015.

 1. Mattias Schyberg

  Mattias Schyberg Administratör

  Ja, mina vänner. Jag och frun kommer att smita från julen i år igen och har bokat en liten tripp till Köpenhamn bara för att slappa på bästa tänkbara sätt utan minsta lilla krav eller andra ambitioner än att njuta av livet och stillheten.

  Shopping är ju knappast något vi kommer att fokusera på då det mesta lär vara stängt, utan det blir till att hitta de guldkorn som trots allt väljer att ha öppet dessa helgdagar, vilket inte lär bli ett stort urval misstänker jag. Hyggliga hotellrestauranger brukar dock vara ett säkert kort och kanske finns det fler ställen, men vilka borde man i så fall satsa på?

  Alla typer av tips på vinösa aktiviteter eller andra livnjutargöråmål mottages varmt!
   
  MartinE gillar detta.
 2. Magikern

  Magikern Medlem

  Jag hade gjort nätsökning efter alla restauranger och barer med lämpligt läge och kollat deras vinlistor om de finns online.

  Det är ofta rätt besvärligt med att rekommendera ställen man varit på eftersom viner tar slut och byts ut så ofta i regel.
   
  Mattias Schyberg gillar detta.
 3. MartinE

  MartinE Medlem

  Era odds för framgång beror i mångt och mycket på vilka dagar ni tänker åka. Den 24-26 lär nog det mesta vara stängt och många ställen håller stängt även den 23/12 och den 27/12. Men jag vet åtminstone att Ved Stranden 10 har öppet dessa båda dagar (men stängt 24-26)!

  När det gäller mat (och även vin så klart) har Marchal (*) inte bara öppet under julen, utan även en särskild julmeny! Se här: http://www.dangleterre.com/da/dining/marchal/christmas2015

  Man kan som du säger lita på hotellen! :)

  Hoppas ni får det trevligt!

  Tillägg: Ruby (https://rby.dk) verkar ha öppet både den 23/12 och 26/12!
   
  Last edited: 18 december 2015
  Mattias Schyberg gillar detta.
 4. Mattias Schyberg

  Mattias Schyberg Administratör

  Tack för tips! Vi kommer att vara i Köpenhamn från den 23:e med hemresa den 27:e, så det är verkligen mitt i julstöket vi är där, men det verkar ju finnas lite kul öppet ändå. :)
   

Dela sidan