Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Franska Vinlistans sommarviner. Provning 25 maj.

Franska Vinlistan

Leverantör
Hej på er och tack för senast.

Nu på lördag 25 maj mellan klockan 16:00 och 21:00 har vi på Franska Vinlistan en provning med sommarviner på vår vinbar. Vi har en skön blandning med gamla favoriter, lite enklare bruksviner för sommarbesök och naturligtvis lite skön skumpa.

Vi har champagne, vi har Bordeaux (en helt underbar Bordeaux Superieur och en Pomerol som är smarrig helt enkelt), vi har CdR, vi har Barbera, vi har Chianti, vi har prosecco (servera iskall) och vi har en skön Rosado spumante som garanterat blir en hit. Vi har helt enkelt en riktigt skön sommarmix.

Vi återkommer sen till hösten med massor med nya och gamla godsaker.

Se hela listan, inklusive våra blandade lådor, genom att klicka HÄR.

Vill ni komma och prova på lördag så finns det ett antal platser kvar. Anmäl dig på godaviner@franskavinlistan.se

Som sagt, lördagen 25 maj mellan klockan 16:00 och 21:00
Plats: Mean Coffe på Vasagatan 38 i Stockholm.

Hälsningar,

Jan, Kajsa & CH
 
Toppen