matage
Medlem
Ska köra middag på lördag så när jag snubblade över färsk kokt hummer för bra pris idag så fick jag feeling då jag vet att en av gästerna älskar Lobster Rolls.
Däremot har de bäst före 19'e så är jag inte såå sugen på att hoppas på att de håller till på lördagen (trots mina +3 i kylen) utan tänkte frysa ned dem i några dagar.
De ligger i förslutna/svetsade tråg halvvägs täckta med saltvatten.
Vad säger ni som kan - ska man frysa dem helt täckta med vatten (tänk "fryst hummer på Tub" från frysdisken) eller kan jag bara skicka in dem i frysen "as is"?
Däremot har de bäst före 19'e så är jag inte såå sugen på att hoppas på att de håller till på lördagen (trots mina +3 i kylen) utan tänkte frysa ned dem i några dagar.
De ligger i förslutna/svetsade tråg halvvägs täckta med saltvatten.
Vad säger ni som kan - ska man frysa dem helt täckta med vatten (tänk "fryst hummer på Tub" från frysdisken) eller kan jag bara skicka in dem i frysen "as is"?