moos
Medlem
Om vi vänder på frågeställningen...
Imorgon skall jag servera
Pannstekt Hälleflundra med sötpotatismos, nötsmör, karamelliserad citron och en olja/röra med hvitlök, charlottenlök och lite chilli. Till detta skall vi smaka på Ulysse Collins Les Roises BdB 2008 och Les Maillons BdN 2008.
Och.
Hästbiff med hasselbackspotatis, persiljerotspuré, rödvinsreduktion och sparris bönor. Till denna skall vi ha Borgogno Barolo Reserva 1996.
Är det nått i recepten som inte passar till vinen? Alternativt. Är det nått jag bör tänka på för att få maten att passa vinen bättre?
Imorgon skall jag servera
Pannstekt Hälleflundra med sötpotatismos, nötsmör, karamelliserad citron och en olja/röra med hvitlök, charlottenlök och lite chilli. Till detta skall vi smaka på Ulysse Collins Les Roises BdB 2008 och Les Maillons BdN 2008.
Och.
Hästbiff med hasselbackspotatis, persiljerotspuré, rödvinsreduktion och sparris bönor. Till denna skall vi ha Borgogno Barolo Reserva 1996.
Är det nått i recepten som inte passar till vinen? Alternativt. Är det nått jag bör tänka på för att få maten att passa vinen bättre?