Granada var grymt kul, mysig genuin stad. Gillade konceptet med att man får en tapas till varje öl. Alhambra var mäktigt (både ölen och palatset).
Och det viktigaste, mat och vin.
Hittade ingen stjärnkrog, åt däremot bra skaldjur på Cunini, deras uteservering var riktigt bra, fåtal bord och god mat, blev Torres Riesling Waltraud, den är helt ok, mycket syra, passade bra till fisk, det blev lite blandade fisk och skaldjur som förrätt sen åt jag sjötunga a la Millers style.
Till middag, De costa a costa, tapas och skaldjur, enkel restaurang, bra ostron och hummer, bra priser, blev ett vitt, en Albarino, och nåt annat...kommer inte ihåg namnen på vinerna.
Efter sen middag blev det direkt till klubb, härlig stämning och trevliga människor, är man van vid katalaner så blir man väldigt överraskad över hur öppna människorna i södra Spanien är.
Lördag, bakfull, lunch, 4 små öl och således alltså 4 tillhörande tapas, lunch och några öl för 6 euro är svårslaget.
Till middag så åt vi på en restaurang som låg inne i tjurfäktningsarenan, La Ermita en la Plaza de Toros, grymt bra kött, valde argentinskt kött, stor entrecote, iberico till förrätt. Först en Toro, San Ramon -02, jäklar vad bra, sen Bierzo, två korkade Petalos, tog istället en Tilenus, men det var svårt att känna nåt bra från den efter att ha knullat munnen med en kraftfull Toro till att börja med.