Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Grand Escalier

Jos

Medlem
Måste bara allmänt tipsa om Grand Escalier. Har käkat där flertalet ggr och de har alltid levererat. Dessutom är det ibland rent av billigt. Vi var ett större gäng som åt en trerätters middag i somras för 357 spänn per pers som innehöll suverän charktallrik(med anklever), riktigt bra kalventrecote och en Creme Brulé. Otroligt mycket mat för pengarna och nästan lite för billigt.

Käkade nu senast ryggbiffen som man måste vara två på och den var helt suverän. Klart bästa biff med bea på länge och för 245 spänn blir det nästan pinsamt att prata om andra "kända" köttrestauranger som tar det dubbla för samma. Beställde samma rätt på en sådan nyss nämnd restaurang och fick betala 375 för enbart biff, 75 för pommes och 35 för bean och inget var bättre, pommesen var dessutom bränd...

Vinlistan är ok och det går att göra ett o annat bra köp medan annat kan vara lite för högt prissatt, - precis som det ska vara.
 
Toppen