StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Det blir en bra kväll ikväll med besök av en god vän.
Askonsdagen bör ju avnjutas på ståtligt manér. Eller som en förberedelse inför Påskhelgen med ett gäng äggande viner. Eller som Amerikaner kallar onsdagar: Hump Day.
1 Cava som välkomstskål till räkor i falsett
1 Oloroso till småplockstallrik på italienskt stuk
2 olika NZ PN till korvfantasi i D dur (hoppas undvika G moll)
2 Sydfranska bumlingar (Syrah-dominant samt en VV Carignan) till gris-på-spis
3 st Icewein, varav ett rosé som mest låter som en "field blend": PN och Dornfäldter. Ostbricka
Avslutar med hår på bröstet: Double matured ölkorv och likaledes hårig whiskey
Alla vinerna är precis kvalitetskontrollerade, dekanterade, förberedda och kommer ge oss en god afton. Yay!
Nu är det fortsatt jobb fram tills det bär iväg.
Askonsdagen bör ju avnjutas på ståtligt manér. Eller som en förberedelse inför Påskhelgen med ett gäng äggande viner. Eller som Amerikaner kallar onsdagar: Hump Day.
1 Cava som välkomstskål till räkor i falsett
1 Oloroso till småplockstallrik på italienskt stuk
2 olika NZ PN till korvfantasi i D dur (hoppas undvika G moll)
2 Sydfranska bumlingar (Syrah-dominant samt en VV Carignan) till gris-på-spis
3 st Icewein, varav ett rosé som mest låter som en "field blend": PN och Dornfäldter. Ostbricka
Avslutar med hår på bröstet: Double matured ölkorv och likaledes hårig whiskey
Alla vinerna är precis kvalitetskontrollerade, dekanterade, förberedda och kommer ge oss en god afton. Yay!
Nu är det fortsatt jobb fram tills det bär iväg.