Nu är jag inte den provare jag en gång var; men "klart ursprungstypisk druvarom"? På en sauvignon blanc från côtes de Gascogne? Jag tror att den samlade kompetensen hos AoM har sublimerat och uppgått i ett högre vinsvärmsintellekt.
SV: Imponerande kompetens. Kanske man har sneglat lite på Arvid Nordquists pressmeddelande http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/ ... gne-788401
SV: Imponerande kompetens. Jag har inte provat vinet. Vad är konstigt? Ska det inte gå att känna igen en Savignon Blanc från Gascogne?
SV: Imponerande kompetens. Inte jag heller men SB är väl I mitt tycke ofta den druva som är lättast att känna igen (åtminstone de torra vinerna). Ursprunget däremot brukar vara lögn I h-e att känna pga av all manipulation som denna druva ofta utsätts för så att de gängse markörerna skall bli övertydliga. En riktig misshandlad druva som I många fall är som en överdriven karikatyr. Fina exempel på motsatsen finns visserligen I Loire och Bordeaux men ursprungstypisk SB på BiB ? Näe ! Sent from my BlackBerry 9860 using Tapatalk
SV: Imponerande kompetens. Fattar inte.... Varför kan inte en SB från Gascogne vara ursprungstypisk? De gör väl mest bordsvin(på bl.a. Sauvignon Blanc..?) och då passar väl det kanon på bib?
SV: Imponerande kompetens. Kanske om det smakar som kasst bordsvin från Cotes de Gascogne eller vad det nu heter Edit: Trög.., fattar nu vad du menar.... Klart det är som du säger. Skyller på att jag bara sovit 3 timmar i natt.
Sv: Imponerande kompetens. man ska tydligen läsa också och inte bara titta på bilden... Skickat från min GT-I9100 via Tapatalk 2
SV: Sv: Imponerande kompetens. Jasså, typ som jobbmail? Fnissade lite när jag såg framför mig hur två självutnämnda vinexperter sitter på AoM och prövar vin varpå den ena utbrister "Å gud så ursprungstypisk..! Det här är verkligen Gascogne!.." och får medhåll från den andre...