Anders Landström
Medlem
Ska till Götet nu i helgen och på X2000 måste man ju ha något att äta. Så jag tänkte köpa lite foie gras. Var köper man det bäst i Stockholm, hallarna? Är det någon som har ett bra tips
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Vill du inte betala saluhalls priser så ligger det en cateringfirma på Grevgatan mellan Stor och Linné som heter Maison någonting.shorepower skrev:Ska till Götet nu i helgen och på X2000 måste man ju ha något att äta. Så jag tänkte köpa lite foie gras. Var köper man det bäst i Stockholm, hallarna? Är det någon som har ett bra tips
shorepower skrev:Ska till Götet nu i helgen och på X2000 måste man ju ha något att äta. Så jag tänkte köpa lite foie gras. Var köper man det bäst i Stockholm, hallarna? Är det någon som har ett bra tips
NonPlusUltra skrev:En intressantare fråga är ju annars vad du skall dricka till!
Krug88 skrev:Vill du inte betala saluhalls priser så ligger det en cateringfirma på Grevgatan mellan Stor och Linné som heter Maison någonting.
Har för mig att ett kilo bra terinne ligger på runt 500-600kr där.
Det blir en Dethune L'Ancienne, sedan får vi se vad det blir. Har inget riktigt bra oxiderat som passar hans smak.CH skrev:Mesnil är ju med på resan och han vet ju vad som är perfekt till anklever.
Maison Pierre heter de.Jos skrev:Precis vad jag letat efter. Någon som gör en bra Terrine och inte tar 2000-3000 kr/kg
Köpte på Hellbergs, den var riktigt bra, funkade bra med Pol Roger Rosé 1993NonPlusUltra skrev:Ja, har du vägarna förbi Hötorgshallen så rekommenderas Hellbergs Vilt å det varmaste för sin foie gras i lösvikt... Den är (alltför) god.
En intressantare fråga är ju annars vad du skall dricka till!
shorepower skrev:Köpte på Hellbergs, den var riktigt bra, funkade bra med Pol Roger Rosé 1993