Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Läskiga smakkombinationer.

Jimmy Forsman

Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot.
I morse så bestämde jag mig för att gå på sponken ganska tidigt, jag är förkyld och jag kom fram till att en kopp thé med lite honung och en skvätt rom borde kunna lösa detta. Till min stora förfäran märkte jag att den enda thésorten jag hade hemma var/är Lapsang Suchon, ett thé som aldrig under någon omständighet kan klassas som milt.

Nåväl, glad i hågen (om än något täppt och hostig) kokade jag vattnet, gjorde Mice en Place med honung och rom i en kopp. Därefter bryggde jag théet, blandade om och smakade. Fy fan!

Det var bland det jävigaste hittills!
 
Toppen