Leverans, Beaucastel-låda och lite bubbel...

Diskussion i 'Produktnyheter' startad av Franska Vinkompaniet, 27 november 2019.

 1. Franska Vinkompaniet

  Franska Vinkompaniet Leverantör

  Bästa Vinvänner,

  Årets sista leverans från oss närmar sig, du kan läsa nyhetsbrevet HÄR. För leveransen i december (V51) behöver vi din beställning senast söndag 1/12.
  Bland Nyheterna i butiken hittar du hittar en ny årgångs-Champagne (2015) från Jessica & Thierry Perrion, Beaucastel Rouge 2006, Domaine du Cayron 2012 på Magnum (ohotad favorit på vår provning förra veckan!), massor av fina Rhône-viner och lite fler Champagner än vanligt i butiken. Vieux Marc från Vieux Télégraphe är tillbaka, nu i årgång 2007, ett spännande alternativ till Konjak och Calvados.

  Nästa år släpper vi Beaucastel 2017 men för er på forumet går det fint att beställa redan nu. Priset är 785 kr/fl och leverans blir i början på februari (kommer i butiken först nästa år så maila oss). På tal om äldre årgångar Beaucastel så har vi fått möjlighet att erbjuda ett ”Caisse Oenothèque”, en låda med 12 flaskor äldre årgångar (3 flaskor vardera av 2003, 2006, 2009 och 2012) för endast 12.900 kr, voilà ett unikt tillfälle att njuta detta magnifika vin. Finns inte i butiken så maila oss.

  För er som saknar Vieux Télégraphe "La Crau" håll ut.. (och prova gärna de mycket välgjorda Mégaphone 2018 så länge). Detsamma gäller Laurent Charvin, Châteauneuf-du-Pape kommer i början på nästa år och vi hoppas på fruktsamma samtal med Domaine Henri Bonneau....Ett spännande vin-år väntar.

  Det var allt för den här gången!

  Bästa Hälsningar,
  Peter & Kristina
  Franska Vinkompaniet
   
  Johan Blom, Trydebull, Helen och 5 andra gillar detta.

Dela sidan