Loire viner

Diskussion i 'Produktnyheter' startad av Wish-IT AB, 6 mars 2014.

 1. Wish-IT AB

  Wish-IT AB Leverantör

  Vi kör hit mat och vin från Loire se www.wish-it.com Våra nyheter som kom 1 mars i SB beställningssortiment är
  Chinon rött Domaine du Roncée från Baudry-Dutour SBs referensnr 72265 säljs på SB 112 kr
  Anjou Blanc Domaine Cady 2012 från Domaine Cady SBs referensnr 71141 säljs på SB 97 kr
  vi presenterar också: Saumur och Saumur-Champigny, Cheverny och Cour-Cheverny, Anjou rött, Valencay, Menetou-Salon, Touraine, Mousserande Vouvray, Crémant vit och rosé, Bourgeuil, Saint-Nicolas de Bourgueil, Coteaux du Layon, Chinon rosé. Det kommer mer: Côteaux du Loir, Côteaux du Vendômois, Pouilly-Fumé, Quincy, Reuilly, osv. samtliga AOC från Loire som kunder vill ha.
  För att kunna tillfredsställa samtliga önskemål försöker vi erbjuda ett riktigt sortiment. Det handlar inte om stora mängder utan om gastronomi. Vår idé är att erbjuda ett brett utbud av prisvärda Loire viner av god kvalité. Kunderna får gärna styra sortimentet, det behövs verkligen eftersom vi alla är olika, har olika smaker varje dag beroende på vårt humör eller vädret eller vilken faktor som helst och vi lagar obegränsade antal av maträtter med obegränsade antal av råvaror.
  Våra matprodukter kommer också från Loire till att börja med. De är skapad av små företag i Berry, Poitou, Touraine, Brenne. Produkterna klarar kvalitetstester som krävs för att kunna säljas på Maisons de Pays och exporteras. De flesta produkterna (mat och viner) säljs redan i Stor Storbritannien, Tyskland, Belgien, Nederländerna även USA och Kanada men hade inte kommit framme hit.
  Vi lyssnar gärna på alla feed-back
   

Dela sidan