This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!
Dricker gärna (läs föredrar) Riesling Kabinet och Spätlese med restsötma till flertalet maträtter t.ex:
Fredgasräkor
Sushi
Fiskrätter med ngn form att hetta/chili med på ett hörn.
Bouillabaisse
Fläsk/korv med surkål
Har inte testat blodkorv men det låter som att det skulle funka bra.
Surströming äter jag väldigt sällan och i ärlightens namn så till hör det inte mina favoriträtter så jag kan inte uttala mig därom.
Jag dricker ofta Kabinett, och gärna till t.ex. fish tacos, quesadillas, pad thai, sushi. Alltså en maträtt som innehåller sötma och kan innehålla hetta.