Milano

Diskussion i 'Resor' startad av Anders Landström, 12 augusti 2012.

 1. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  Söker tips på bra hotel och restauranger i Milano. Någon som har bra tips? De hotel jag har bott på har inte varit några jag vill återkomma till
   
 2. Hagbard C.

  Hagbard C. Medlem

  SV: Milano

  För några år sedan bodde jag på Sheraton Diana Majestic (bokat som ett "top secret" hotell via lastminute.com, enligt gammalt tips här på forumet: http://www.finewines.se/mat-dryck-restaurangbesok/london/msg27483/#msg27483). Hotellet ligger kanske inte helt centralt, men det är nära till både tunnelbana och spårvagn. Själva hotellet är helt okej, även om det kanske bör nämnas att jag blev placerad i något slags business-VIP-rum, där enbart badrummet kändes större än min medresenärs rum. Jag vill också minnas att hotellbaren var rätt bra. Jag åt aldrig på hotellet så jag kan inte kommentera dess restaurang.
   
 3. gece

  gece Man vänjer sig.

  Har en kväll att fördriva i Mediolanum nästa helg. Vilken är stans fränaste restaurang som det går att få bord på så här en dryg vecka innan?
   
 4. Jerobaum

  Jerobaum Medlem

  gece gillar detta.
 5. Mats Petri

  Mats Petri Österlen

  Fyller på tråden med ett tips om härliga lilla Enoteca Vino al Vino Milano. En liten ruffig enkel lokal med väggarna klädda med vinhyllor. Mest italienskt och en del franskt. Fullsatt och hög ljudnivå. Ingen mat, men lite tilltugg fanns.
  När vi kom in så kom innehavaren och satte sig vid vårt bord och började resonera om vad vi skulle ha och lotsade oss fram till något som skulle fungera för alla i familjen. Det här var en vinbar i min smak, helt prestigelöst och med vinet i centrum.
  Länk: http://enotecavinoalvino.it
   
  jrick, MartinE och Mattias Schyberg gillar detta.

Dela sidan