Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Milano

SV: Milano

För några år sedan bodde jag på Sheraton Diana Majestic (bokat som ett "top secret" hotell via lastminute.com, enligt gammalt tips här på forumet: http://www.finewines.se/mat-dryck-restaurangbesok/london/msg27483/#msg27483). Hotellet ligger kanske inte helt centralt, men det är nära till både tunnelbana och spårvagn. Själva hotellet är helt okej, även om det kanske bör nämnas att jag blev placerad i något slags business-VIP-rum, där enbart badrummet kändes större än min medresenärs rum. Jag vill också minnas att hotellbaren var rätt bra. Jag åt aldrig på hotellet så jag kan inte kommentera dess restaurang.
 

gece

Man vänjer sig.
Har en kväll att fördriva i Mediolanum nästa helg. Vilken är stans fränaste restaurang som det går att få bord på så här en dryg vecka innan?
 

Mats Petri

Österlen
Fyller på tråden med ett tips om härliga lilla Enoteca Vino al Vino Milano. En liten ruffig enkel lokal med väggarna klädda med vinhyllor. Mest italienskt och en del franskt. Fullsatt och hög ljudnivå. Ingen mat, men lite tilltugg fanns.
När vi kom in så kom innehavaren och satte sig vid vårt bord och började resonera om vad vi skulle ha och lotsade oss fram till något som skulle fungera för alla i familjen. Det här var en vinbar i min smak, helt prestigelöst och med vinet i centrum.
Länk: http://enotecavinoalvino.it
 
Toppen