Munskänkar

Diskussion i 'Vin' startad av Jimmy Forsman, 23 januari 2008.

 1. SV: Munskänkar

  Munskänkarna i Örebro hade årsmöte idag. Där sades klart att vi inte kommer att ha någon provning innefattande BiB utan satsa på kvalitet istället.

  Vi avslutade med en Duroprovning med följande viner.

  Guru, Wine & Soul 2010 249:-
  Quinta do Vallado Reserva Branco 2010 249:-
  Quinta do Vallado Sousao 2009 209:-
  Xisto, Roquettes e Cazes 2005 399:-
  Quinta da Manoella Vinhas Velhas 2010 479:-
  Charme, Niepoort 2009 517:-

  Allt gott
  Claes
   
 2. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  SV: Munskänkar

  Michel Jamais har som varande munskänk skrivit en krönika på Livets Goda som jag tror speglar många av de mer vintresserade medlemmarnas frustration över ledningens nuvarande inriktning.


   
 3. vininfo.nu

  vininfo.nu Medlem

  SV: Munskänkar

  Jamais kritik i "Har munskänkarna gått vilse?" verkar enbart bottna i korningen av bästa bag-in-box på konsumentmässan Mitt Kök. I övrigt så innehåller inte krönikan så mycket av annan kritik än att föreningen på så sätt lockar till sig "lågpriskonsumenter"...

  Av allt Munskänkarna gör så fokuserar krönikan på en enda enskilt jippo. Finns säkert fler liknande att kritisera centralföreningen, eller för den delen enskilda sektioner för.

  Centralorganissationens roll - för gemene medlemmen - är dock mestadels administrativ och organissatorisk. Detta i form av framtagande av tidningen Munskänken, kursmaterial (göra nya, uppdatera äldre), årets vinby, etc.

  Det mesta - ja allt - annat arbete sker ute på sektionerna och här har inget ändrat sig från innan korningen av bästa bag-in-box...
   

Dela sidan