Någon som prenumererar på Decanter?

Diskussion i 'Övrigt' startad av Larseman, 12 februari 2018.

 1. Larseman

  Larseman Medlem

  Jag fick en prenumeration på Decanter av frugan i julklapp. Första numret skulle vara mars 18 som skulle ha levererats 7 februari. Den har ännu inte kommit i brevlådan så jag är lite nyfiken på om någon annan prenumerant vet hur träffsäker man brukar vara på leveransdatum.
  Jag ville prenumerera för att slippa vänta till mitten av månaden då den kommer till pressbyrån men nu verkar det ju inte vara så mycket snabbare med prenumeration.
   
 2. thunberg

  thunberg Flaskfantast Moderator

  Jag prenumererade för ett par år sedan och tidningen kom då ungefär när det var sagt. Nu vet jag inte om man kan prenumerera från olika ställen, mina tidningar kom direkt från England.
   
 3. Larseman

  Larseman Medlem

  Det är beställt direkt från England så det är dom som sagt den 7:e. Jag får väl vänta några dar till och kontakta dom om den inte dyker upp.
   
 4. Fredrik L

  Fredrik L Medlem

  Jag prenumererar genom någon tjänst som jag tror heter magazines direct. Får dem rätt långt efter att de dykt upp i affären tyvärr.
   
 5. ChristianB

  ChristianB Medlem

  Jag hade en årsprenumeration som gick ut förra hösten. Den var rätt slö att komma igång men därefter så började numrena trilla in! :) Ge det lite mer tid så löser det sig nog; mars är ju ändå en bit bort!

  Grym tidning för övrigt! Jag måste förnya min prenumeration. Det är ju enda tidningen att lita på!
   
  Larseman gillar detta.
 6. Vingubben

  Vingubben Medlem

  Jag har den digitalt via Readly och fick tillgång till den förra veckan. Kostar 99kr i månaden och då får jag också en rad andra tidningar av varierande kvalitet
   
  Mr Curiosity och Larseman gillar detta.

Dela sidan