Ny e-butik - Tidblom Group

Diskussion i 'Aktiviteter, provningar och vintjänster' startad av Carliot Fine Wine Imports, 4 juli 2019.

 1. Hello Winelovers! Nu finns det ytterligare en e-handel för kvalitetsviner att välja på. Tidblom Group består idag av tre importörer som var och en är specialiserade på olika delar av världen. Tidblom Wines är specialiserade på viner från Sydafrika. Alla vingårdar har valts ut på plats och gemensamt är att de har en tradition av hantverk, hängivenhet och kunskap. Med i Tidblom Group är även Deliovin, som importerar och säljer delikatesser från norra Italien. Det som började med marmelader, oliver, parmesan och prosciutto, har utökats med bland annat viner från många små hantverksproducenter i Piemonte (Barolo/Serralunga), Prosecco, grappa och kombiresor mat/vin.

  Slutligen så har Carliot Fine Wines också flyttat ihop med Tidblom Group. Vi erbjuder våra viner från Caspari-Kappel i Mosel, Artisan i Österrike/Burgenland samt Tenute Olbios på Sardinien/Galura DOCG. Fler länder och producenter är på gång!

  Gruppen har lager i Danmark och erbjuder hemkörning i princip över hela Sverige. Alla skatter är förstås betalda och vi levererar gärna till HORECA.

  Gå in och kolla www.tidblomgroup.se, det finns mycket spännande att utforska!


  upload_2019-7-4_16-6-51.jpeg
   
  Last edited: 4 juli 2019
  Mattias Schyberg, gece och Trydebull gillar detta.

Dela sidan