Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Pinot Noir-middag med Jamie Kutch

Roberson Wine

Leverantör
Villa Källhagen, Stockholm
23 april, kl 18.30

Roberson Wine har tillsammans med Michel Jamais och Villa Källhagen glädjen att bjuda in till ett unikt Pinot Noir-möte med Jamie Kutch, en av våra spännande Kalifornien-producenter.

Jamie arbetade i finansbranschen i New York innan kärleken till vinet tog över och han flyttade med flickvännen till Kalifornien, där han började leta efter de bästa Pinot Noir-druvorna. Efter några prövoår kom hans namn med årgång 2009 och än mer 2010 att omtalas av amerikanska toppsommelierer som ett av de allra mest respekterade.

Jamie Kutch är med i den omtalade gruppen In Pursuit of Balance, som strävar efter balans, terroir och elegans i stället för maximal extraktion och fyllighet. Missa inte detta tillfälle att på en intim och personlig provning med mat möta denna Nya Kaliforniens stjärna.

Jamie Kutch kommer att presentera följande viner från Sonoma Coast:

2012 Sonoma Coast Pinot Noir
2010 Sonoma Coast Pinot Noir
2012 Pinot Noir McDougall Ranch
2010 Pinot Noir McDougall Ranch
2012 Pinot Noir Falstaff
2010 Pinot Noir Falstaff
Under provningen kommer det att serveras sex smårätter av svamp, rotsaker, tryffel, anklever, confit på anka, med mera, alla rätter specialdesignade att matcha de fina vinerna från Jamie Kutch. Det hela avslutas med kaffe, te och utsökta mignardiser signerade mästerkonditor Per.

Priset för detta unika och varma vinmakarmöte, med underbara viner och läcker mat är 1650 kr per person som betalas på plats.
Endast 18 platser - först till kvarn.
Särskilt erbjudande till Finewines medlemmar: Fri frakt på en vinleverans ingår i middagens pris (värde från 250 kr). (Kontakta info@robersonwine.se efter middagen för att få rabatten.)

Bindande anmälan skickas per mail till Michel Jamais på michel@mvg.nu

Välkommen, önskar Roberson Wine, Michel Jamais och Villa Källhagen!
 
Toppen