Pinot Noir-middag med Jamie Kutch

Diskussion i 'Aktiviteter, provningar och vintjänster' startad av Roberson Wine, 9 april 2014.

 1. Roberson Wine

  Roberson Wine Leverantör

  Villa Källhagen, Stockholm
  23 april, kl 18.30

  Roberson Wine har tillsammans med Michel Jamais och Villa Källhagen glädjen att bjuda in till ett unikt Pinot Noir-möte med Jamie Kutch, en av våra spännande Kalifornien-producenter.

  Jamie arbetade i finansbranschen i New York innan kärleken till vinet tog över och han flyttade med flickvännen till Kalifornien, där han började leta efter de bästa Pinot Noir-druvorna. Efter några prövoår kom hans namn med årgång 2009 och än mer 2010 att omtalas av amerikanska toppsommelierer som ett av de allra mest respekterade.

  Jamie Kutch är med i den omtalade gruppen In Pursuit of Balance, som strävar efter balans, terroir och elegans i stället för maximal extraktion och fyllighet. Missa inte detta tillfälle att på en intim och personlig provning med mat möta denna Nya Kaliforniens stjärna.

  Jamie Kutch kommer att presentera följande viner från Sonoma Coast:

  2012 Sonoma Coast Pinot Noir
  2010 Sonoma Coast Pinot Noir
  2012 Pinot Noir McDougall Ranch
  2010 Pinot Noir McDougall Ranch
  2012 Pinot Noir Falstaff
  2010 Pinot Noir Falstaff
  Under provningen kommer det att serveras sex smårätter av svamp, rotsaker, tryffel, anklever, confit på anka, med mera, alla rätter specialdesignade att matcha de fina vinerna från Jamie Kutch. Det hela avslutas med kaffe, te och utsökta mignardiser signerade mästerkonditor Per.

  Priset för detta unika och varma vinmakarmöte, med underbara viner och läcker mat är 1650 kr per person som betalas på plats.
  Endast 18 platser - först till kvarn.
  Särskilt erbjudande till Finewines medlemmar: Fri frakt på en vinleverans ingår i middagens pris (värde från 250 kr). (Kontakta info@robersonwine.se efter middagen för att få rabatten.)

  Bindande anmälan skickas per mail till Michel Jamais på michel@mvg.nu

  Välkommen, önskar Roberson Wine, Michel Jamais och Villa Källhagen!
   

Dela sidan