Produkter med kändisnamn

Diskussion i 'Övrigt' startad av Jimmy Forsman, 21 oktober 2013.

 1. Jimmy Forsman

  Jimmy Forsman Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot.

  Eftersom det kommer en sådan fruktansvärd mängd produkter med kändisnamn just nu; allt från amarone till alkoholfritt, så känner vi på finewines.se att vi inte vill vara sämre.

  Vi har tillsammans med en av världens främsta tillverkare av återförslutningsbara glasflaskor och Stockholm Vatten tagit fram en produkt som kommer att slå världen med häpnad. Den ger en obegränsad mängd vatten, speciellt framtaget med tanke på dig som älskar fina viner, direkt från din egen kran!

  Den är revolutionerande på så sätt att den inte kräver några som helst tillsatser eller verktyg och att den kan användas hur många gånger som helst. Vi erbjuder oss till och med att ersätta en defekt produkt med en likvärdig. Detta erbjudande gäller även om du skulle råka tappa din produkt!

  För bara 999 kronor plus moms kan du nu få din egen flaska de leau du FW!

  Skynda köpa, begränsat lager.


  [​IMG]
  Instruktionsbok medföljer.
   
 2. Guayabera

  Guayabera Medlem

  SV: Produkter med kändisnamn

  Jag förutsätter att det handlar om osvavlad eau nature?
   
 3. Jimmy Forsman

  Jimmy Forsman Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot.

  SV: Produkter med kändisnamn


  Naturligt reglerat pH-värde. Vissa tillsatser kan förekomma. Dock i det stora hela uteslutande naturliga.
   
 4. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  SV: Produkter med kändisnamn

  Vi kan också poängtera att instruktionsboken har tagits fram gemensamt av en djupt erfaren sommelier tillsammans med en av Sveriges mer kunniga vinentusiaster.

  Detaljer som tryck, fyllnadsvolym, påverkan av kylskåpsvibrationer och lagringstid så väl som serveringstips avhandlas. Detaljer som endast lång och gedigen erfarenhet av sådana saker som maltesiska viner, stora volymer Gredos, långtidslagrade oxiderade viner och gödselluktande naturviner kan ge.
   

Dela sidan