Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Produkter med kändisnamn

Jimmy Forsman

Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot.
Eftersom det kommer en sådan fruktansvärd mängd produkter med kändisnamn just nu; allt från amarone till alkoholfritt, så känner vi på finewines.se att vi inte vill vara sämre.

Vi har tillsammans med en av världens främsta tillverkare av återförslutningsbara glasflaskor och Stockholm Vatten tagit fram en produkt som kommer att slå världen med häpnad. Den ger en obegränsad mängd vatten, speciellt framtaget med tanke på dig som älskar fina viner, direkt från din egen kran!

Den är revolutionerande på så sätt att den inte kräver några som helst tillsatser eller verktyg och att den kan användas hur många gånger som helst. Vi erbjuder oss till och med att ersätta en defekt produkt med en likvärdig. Detta erbjudande gäller även om du skulle råka tappa din produkt!

För bara 999 kronor plus moms kan du nu få din egen flaska de leau du FW!

Skynda köpa, begränsat lager.Instruktionsbok medföljer.
 
Trådskapare
Jimmy Forsman

Jimmy Forsman

Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot.
SV: Produkter med kändisnamn

Guayabera skrev:
Jag förutsätter att det handlar om osvavlad eau nature?


Naturligt reglerat pH-värde. Vissa tillsatser kan förekomma. Dock i det stora hela uteslutande naturliga.
 
SV: Produkter med kändisnamn

Vi kan också poängtera att instruktionsboken har tagits fram gemensamt av en djupt erfaren sommelier tillsammans med en av Sveriges mer kunniga vinentusiaster.

Detaljer som tryck, fyllnadsvolym, påverkan av kylskåpsvibrationer och lagringstid så väl som serveringstips avhandlas. Detaljer som endast lång och gedigen erfarenhet av sådana saker som maltesiska viner, stora volymer Gredos, långtidslagrade oxiderade viner och gödselluktande naturviner kan ge.
 
Toppen