Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Rea på Systembolaget

Allaboda

Medlem
SV: Rea på Systembolaget

Det borde väl vara från samma ställe.

Pengarna som kommer in på försäljningen ska väl gå till att täcka just den firmans underskott, så de måste hålla reda på vad som kommer från vad.

Men jag misstänker att man som privatperson inte får köpa, såvida vårt monopol inte blivit ett duopol där de två serviceinrättningarna SB och Kronofogden är de som får sälja alkohol till små stackars konsumenter.
 

Lando

Medlem
SV: Rea på Systembolaget

magnum skrev:
Hur tänker du nu??? ;D

Jag bara tänkte att nån kunde vara intresserad även om jag tycker det är en syrabomb utan dess like. Ja, jag kanske inte tänkte så smart :D
 
Toppen