Rengöring av glas

Diskussion i 'Vin' startad av anders, 25 augusti 2008.

 1. anders

  anders Medlem

  Just det. Denna mindre roliga del av vindrickandet, eller drickandet över huvud taget för den delen.

  Normalt brukar jag köra min Riedelglas i diskmaskinen. Jag såg till att maskinen var utrustad med glasställ när den införskaffades så jag har inte smällt något glas hittills (peppar, peppar).
  I München har jag dock inte någon maskin så det är till att köra "handtrallen". En normal diskborste är för stor, i alla fall för skumpaglasen, och det blir inte så vidare rent heller. Jag klurade på problemet och kom på att vi hade en gammal flaskborste för nappflaskor liggandes. Jag drifttestade den igår kväll och fann den till att vara superb. Det speciella med den här flaskborsten är att den är utrustad med skumgummi längst fram. Det innebär en betydligt bättre rengöring av glaset än vad en vanlig (flask)borste förmår, både i botten där alla resten brukar ha torkat och på kanten där munavtrycken sitter. Det enda som är lite trist är att skaftet är lite kort, annars hade man enkelt kunnat rengöra karaffer också.

  Bild finns här http://www.barniallt.se/butiken/index_atsidan.html. Leta efter "Flaskborste Bambino".
   
 2. Jimmy Forsman

  Jimmy Forsman Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot. Administratör

  SV: Rengöring av glas

  Nu får vi se vem av forumets deltagare som blir först med att ta fram den på ovan angivna produkt urskiljningslöst plagierade produkten "Glasborste Wino".

  Å andra sidan så skulle det ju vara en produkto som fungerar till skillnad från, exempelvis, spinwine eller water purifier (eller vad din briljanta vattengrej hette Anders!.
   
 3. anders

  anders Medlem

  SV: Rengöring av glas

  WaterAirificator (TM). :D
   
 4. Jimmy Forsman

  Jimmy Forsman Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot. Administratör

  SV: Rengöring av glas

  Så var det ja. Strålande produkt!
   
 5. anders

  anders Medlem

Dela sidan