matage
Medlem
Hade förmånen att testa Crespis nya inkarnation av Djuret-kvarteret - det återupplivade Leijontornet som slog upp dörrarna i Tisdags.
Vi körde på säsongsmenyn med lite "plusmeny" och det var sjukt bra.
Samma hedonistiska tryck i smaker och portioner som gamla Djuret men uppskruvat några steg extra.
Ingen stel fine-dining utan bara riktigt gott.
Kom hungrig för det är inga Novelle Cuisine-blyga portioner och välj "Det lite bättre vinpaketet"!
Crêpes Vonnassiennes med gräslökcaviar, vodkagelé, syltad rödlök och smetana
Carpaccio på hummer och kammussla med tonfisk-crudo, färska tomater och tomatvatten.
Fantastisk syra och satt som en smäck till ett glas Scharzhof!
Bomba-ris i albariño-kokt hummerbuljong med råstekt hummer, hjärtmusslor och en Salsa Verde-ailoi.
Ankleverfärserad vaktel, kantareller, lök och ankleversås.
Kalvytterfilé, tryfferad wagyu-korv, en helt sjukt bra krokett med Iberico och Manchegoplus majskräm och riven hösttryffel.
Tarte Tatin på ananas med kokosglass.
Vi körde på säsongsmenyn med lite "plusmeny" och det var sjukt bra.
Samma hedonistiska tryck i smaker och portioner som gamla Djuret men uppskruvat några steg extra.
Ingen stel fine-dining utan bara riktigt gott.
Kom hungrig för det är inga Novelle Cuisine-blyga portioner och välj "Det lite bättre vinpaketet"!
Crêpes Vonnassiennes med gräslökcaviar, vodkagelé, syltad rödlök och smetana
Carpaccio på hummer och kammussla med tonfisk-crudo, färska tomater och tomatvatten.
Fantastisk syra och satt som en smäck till ett glas Scharzhof!
Bomba-ris i albariño-kokt hummerbuljong med råstekt hummer, hjärtmusslor och en Salsa Verde-ailoi.
Ankleverfärserad vaktel, kantareller, lök och ankleversås.
Kalvytterfilé, tryfferad wagyu-korv, en helt sjukt bra krokett med Iberico och Manchegoplus majskräm och riven hösttryffel.
Tarte Tatin på ananas med kokosglass.
Last edited: