Sämsta vinprovaren norr om Nordpolen?

Diskussion i 'Vin' startad av StefanAkiko, 31 mars 2014.

 1. StefanAkiko

  StefanAkiko Pendeldricker Tokyo, London, Stlm och Umeå

  Snubblade över en mycket märklig TN då jag jagade efter USA-iska syrah-viner och kunde inte låta bli att påpeka att han borde markera sitt uttryckligen "flawed" vin som just: "flawed", och inte som ett 50p vin. Men karlen vägrar. Tjockskallig är bara förnamnet. Efternamnet är mer åt hållet: Skitstövel. Kallade mig Dickhead (tacksam över att han redigerade bort detta epitet efter ett tag) och är väl evt en bångstyrig enmansgalning. Säg gärna din mening i tråden om hans vin här:
  https://www.cellartracker.com/note.asp?iWine=8069&iNote=4004588

  ..så får vi ha mckt nöje åt detta :)
   
  ChristianB och Mattias Schyberg gillar detta.
 2. Skumpagne

  Skumpagne Husmor/Älskare/Lagrare/Pappa

  image.jpg At least i tried...
   
  Mattias Schyberg gillar detta.
 3. vintomas

  vintomas Numera lågaktiv bloggare

  Folk som beter sig illa flera gånger brukar kastas ut från Cellartracker. Det fanns en konstig britt som skrev så man misstänkte en del bokstavsdiagnoser med det omvända fenomenet från ditt problem - han gav synnerligen mediokra standardchampagner 100 poäng så snart han tyckte de var bra. Han hamnade i långa diskussioner om dessa poängsättningar, men efter ett tag försvann hans anteckningar.
   
 4. Mattias Schyberg

  Mattias Schyberg Administratör

  Bra rutet i kommentarerna!
   
 5. Magikern

  Magikern Medlem

  Har bara haft positiva erfarenheter av de som skriver där hittills.

  Man undrar onekligen hur mycket betyg på Cellartracker påverkar försäljningen av ett vin? En ny producent kan väl knappast sälja sina viner till rejäla överpriser om han ser till att få ett flertal 100 poängare (av kompisar etc.) på cellartracker men ingen recension av någon känd recensent?
   

Dela sidan