Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Skicka vin till Norge

Silex

Medlem
Någon som vet om det går att skicka en flaska vin till Norge som en gåva, eller krävs det massa papper och tullavgifter?
 

sunqan

Vinös
Nordisk är bättre än svensk. Finnarna har en liberalare syn på det hela :)
Men utgå från att Norge är hårdare än sverige ...
 

Magnus L

urydhtfilgukj
Har hört flera som har skickat småflaskor med vin som kom fram till adressaten i Norge utan några problem. Man behöver ju inte tala om vad som är i brevet och kanske undvika att skriva avsändare. Detta är givetvis helt på egen risk och man får knappast någon möjlighet till ersättning om det inte kommer fram.

Men galet är det. Att skicka alkholhaltiga drycker över landsgränser är dock något som verkar vara reglerat i de flesta länder.
 
Trådskapare
Silex

Silex

Medlem
Tack för era svar. Låter m a o ungefär lika riskfyllt/riskfritt som att skicka en flaska till Sverige utifrån, om det bara rör sig om en enstaka flaska en enstaka gång.
 
Toppen