Anders Landström
Medlem
Finns det gemensamma nämnare mellan vilka viner man uppskattar och exempelvis hur man uppfattar sötsaker.
Har hela mitt liv haft extremt svårt för alla efterrätter som är antingen för söta, inlagda i alkohol eller är för stabbiga. Gillar inte marsipan, choklad med alkohol i, bär/frukt som är för sötade eller inlagda i alkohol av någon sort. Tycker heller inte om sylt, om den inte innehåller ordentliga mängder av syra. Jag gillar ju som forumet vet inte viner av typen alkoholstinna fruktbomber. Oftast producerade i exempelvis södra Frankrike och Kalifornien.
Hur ser era smakpreferenser ut? Hänger det här ihop för er eller gillar ni exempelvis "bara" bourgogne men äter gärna en hel marsipangris nu i juletider? Ser ni samma koppling eller är det helt annat för er?
Har hela mitt liv haft extremt svårt för alla efterrätter som är antingen för söta, inlagda i alkohol eller är för stabbiga. Gillar inte marsipan, choklad med alkohol i, bär/frukt som är för sötade eller inlagda i alkohol av någon sort. Tycker heller inte om sylt, om den inte innehåller ordentliga mängder av syra. Jag gillar ju som forumet vet inte viner av typen alkoholstinna fruktbomber. Oftast producerade i exempelvis södra Frankrike och Kalifornien.
Hur ser era smakpreferenser ut? Hänger det här ihop för er eller gillar ni exempelvis "bara" bourgogne men äter gärna en hel marsipangris nu i juletider? Ser ni samma koppling eller är det helt annat för er?