Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Sortiments-provning för Skribenter 19/11

Bästa Vinvänner,

Den 19/11 är det dags igen för skribenter att prova en del av vårt sortiment. Platsen är Grappe vinkällare i Stockholm kl 11-14.
Den här gången har vi besök av Delphine Faraud, en av 3 systrar som driver vingården "Domaine du Cayron" i Gigondas. Delphine har med sig lite olika årgångar så vi ska kunna följa vinets utveckling. Årgångarna är 2005, 2007, 2012 och 2017.
Utöver dessa har vi vi med oss upp ett 40-tal viner; bubblande, vita och röda.

Så är du skribent, eller känner någon som är, så är du varmt välkommen att anmäla dig till peter@franskavinkompaniet.com

Bienvenue !

Peter&Kristina
Franska Vinkompaniet
 
Toppen