SPRUCE UPs Nyårslåda

Diskussion i 'Vin' startad av SUPRA, 25 november 2008.

 1. SUPRA

  SUPRA Bäst

  Vad tror ni om denna? ??? Jag passar, men det är ändå hyfsat prisvärt. Verkar dock som om man lägger 200-500 kr mer åker medelpoängen upp med säkert 20p per flaska.

  1. Smygpremiär för Nyårslådan 2008, artikelnr 500987-09, pris 999:-
  Från och med idag finns årets speciellt utvalda nyårschampagner tillgängliga för beställning. SPRUCE UP!s julklapp till dig som medlem är priset. Nyårslådan 2008 har artikelnummer 500987-09. För endast 999 kronor får du följande tre champagner (gäller så länge lagret räcker, vid slutförsäljning kan flaskor bytas ut mot likvärdiga alternativ/annan årgång):

  - Sélection Club de Champagne SPRUCE UP, Premier Cru ("... väl värda varenda krona". Rekommenderas av Bengt-Göran Kronstam, Dagens Nyheter 20071202).
  - Locret-Lachaud Brut, Premier Cru (från champagnens vagga Hautvillers, svenska Parisambassadens favoritbubbel)
  - 1999 Michel Cousinat, Grand Cru (en riktigt exklusiv årgångschampagne från den klassiska Grand Cru-byn Cramant)


  Sökte på RJ Guiden utan att hitta så mycket. Michel Cousinat fick överlag hyfsad kritik som odlare.
  Locret-Lachaud må vara favorit på Ambassaden, men det kanske är när ambassaden själv betalar. Ligger kring 60p.
   
 2. Pomerol

  Pomerol Medlem

  SV: SPRUCE UPs Nyårslåda

  Om Spruce Up är samma som man brukar få med är den ok, men inte mer än så. Tycker att de lyckades bättre tidigare att plocka ut godsaker, de har tappat en hel del kvalitet på senare lådor.

  Småproducenter är riktigt roliga och spännande. Men det är när man köper på plats, billigt och personligt, eller för den del köper hemma i Sverige. Men att köpa dessa grisar i säckenlådorna har inte varit några fynd sista tiden.
   

Dela sidan