Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Stora kossatråden

SV: Stora kossatråden

Krug88 skrev:
Du hade helt rätt, googlade just.
Då fick man lära sig något nytt idag igen då...

Jag fick en gång detta förklarat för mig i Buenos Aires genom att kyparen tar ett bestämt grepp om sina skinkor och upprepade gånger läspar fram "Butt!" - sånt glömmer man inte i första taget ens om man skulle vilja... ;)
 

sunqan

Vinös
SV: Stora kossatråden

chambertin skrev:
Tvivlar inte på din intelligens Jimmy men fryst sallad.. ???

Vad kommer förresten namnet "flat iron steak" ifrån ?

flat iron steak == luffarbiff
lite svårt att jämföra amerikanska styckningscheman med svenska, men antingen är det en del av högreven. eller så är det en del vi normalt inte får se (dvs som sitter framför högreven) (I USA tas den från det som heter "Chuck")

(kan även vara det som heter bogbladsstek när det kommer från en gris.)
 
Toppen