Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Systembolagets senaste reklam

Jimmy Forsman

I det stora hela tämligen meh...
”Jag kan göra dig till en odräglig besserwisser på två minuter.”
<<infoga bild på läskig man i SS uniform>>

Det lönar sig att rådfråga våra butiksmedarbetare. För det första vet de verkligen vad de pratar om. (Vilket inte bara beror på att de är grundligt utbildade, det beror också på att de flesta av dem har mat och dryck som fritidsintresse.) För det andra försöker de itne sälja på dig mer än du tänkt köpa. Vi har inga säljbonusar. För det tredje är det väldigt viktigt för oss att du är nöjd. Alkoholmonopolet finns bara kvar så länge som folk vill. Och om det avskaffades så skulle alkoholkonsumtionen öka med ungefär 30%, enligt forskarna. Vilket skulle göra de alkoholrelaterade problemen mycket större.*

Så om du besöker Systembolaget och är det minsta osäker på vad du ska välja, tveka inte att be oss om hjälp!
Du kan också ringa och prata med vår kundtjänst på 020-85 85 00 eller gå in på systembolaget.se.
Dina middagsgäster kommer att tacka dig. (Så länge du inte stoltserar med dina nyvunna kunskaper på ett skrytsamt sätt.)

* Källa: Folkhälsoinstitutet

Observera att man spelar benhårt på jantelagen. Skryt inte, tala inte om att du har kunskap, handla hos systembolaget.. Här får du mediokra viner för dina mediokra vänner...
 

SUPRA

Bäst
SV: Systembolagets senaste reklam

Ännu en som lärt sig att argumentet "enligt forskarna..." är kanon.

Då kan ju inget vara fel?
 
Toppen