Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

The Rhône Report

chambertin

Medlem
Tänkte bara tipsa dom som är intresserade av Rhône-viner men även viner från andra distrikt i världen som använder Rhône-druvorna om The Rhône Report: (http://www.therhonereport.com/).

Sajten drivs av Jeb Dunnuck som är en sann Rhône-entusiast. Några ggr om året kommer han ut med en omfattande provningsrapport på det han provat och all info är gratis än så länge men han tar gärna emot donationer för att kunna driva det vidare utan reklam.

Alla provningsrapporter går att ladda ner som PDF och det finns även en databas med 2000 viner tillgänglig.

Du kanske skulle fundera på en donationsknapp Jimmy ;) ?
 

Jos

Medlem
SV: The Rhône Report

chambertin skrev:
Du kanske skulle fundera på en donationsknapp Jimmy ;) ?

Sitter och snackar appar med några kunder just nu och fick höra om någon "stekar-app" som jag inte kommer ihåg vad man kunde göra med men den var i alla fall gratis att ladda ned. Sen kunde man betala vad man tyckte att den var värd och den summan man betalade visades med stora bokstäver när man drar igång appen... Tydligen coolt att visa att man donerat jättemycket stålar då såklart...

Kanske vore något Jimmy? En donationsknapp och sen står det under ens avatar hur mycket man donerat! ;D ;D

Edit..; Sen kanske ett exklusivt subforum där inte alla kan gå in "Vi som donerat över XXXXXSEK"

Hahaha...
 
Trådskapare
chambertin

chambertin

Medlem
SV: The Rhône Report

Ny rapport (#5) kom ut precis med noteringar på C9dP/CdR 2008 & 2009 för dom som är intresserade.
80 sidor läsning om södra Rhône ! :p
 
Toppen