Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Tillfälligt sortiment 12 april 2024

Origo Wine

Leverantör
Var hittar man limestone för 2900kr?

Hej!

Det är priser som kommer och går internationellt på nätet, beroende på tillgång. Den flaskan tycks redan vara såld, verkar det som (och du var tvungen att ta dig till USA för att köpa det). Istället finns billigare alternativ på nätet. Ser ut som att man kan köpa 6-pack av 2017 (återigen, av det "vanliga", billigare Limestone, inte Goldkapsel) för mellan ca 4700 och 5100 kr i England, men då är det "in bond" utan skatter och moms, så ett gladpack hamnar väl på strax under 7000 kr. Ja, förutom frakten då. Även 2016 tycks finnas till samma priser.

Goldkapselversionen för 291 kr på Systembolaget känns som ett bättre alternativ. :p
 

baum

Medlem
Blev tre Brunello av Gaja och tre Sandhi pinot noir. Inte druckit någon av dem så det ska bli roligt att utforska nya viner.
 

pierrem

Medlem
Ett gäng Mas la Plana. Mycket prisvärt vin(trots prishöjning) och extremt lagringsduglig. Kul att bygga upp lager av detta vin.
 

zippan

Medlem
Jag fick 2021 av Kellern... Någon annan som också råkat ut för det?

Ping @Origo Wine

IMG20240422165127.jpg
 

Pontus

Medlem
Fick en låda 2021 Limestone. Första och troligen sista gången en felaktig årgång tagits emot på ett värdigt sätt.

Korkade upp en flaska relativt omgående. Hög syra, friskt och läskande med bra komplexitet. Lager på lager i eftersmaken, viss beska som klingar av. Lite tunn i nuläget kanske, men klart njutbar. 91+++.
 
Toppen