Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Tonfiskragu och nebbiolo

Hej!

Jag undrar om det är någon som skulle vilja bidra med synpunkter på vinval till tonfiskragu. Jag älskar nebbiolo i alla former till vanlig ragu, särskilt tycker jag oregano passar mycket bra med nebbiolo. Nu har jag funderat på att göra en tonfiskragu baserad på stekt lök, reducerat vitvin, fiskbuljong, tomatpuré och olika kryddor (rosmarin, timjan, oregano, krossade korianderfrön och lite spiskummin). Någon som inte skulle välja t.ex. en Barolo till detta? Jag är medveten om att rätten kanske inte klarar tanninerna så bra, men jag tänker mest att just den kryddsammansättningen passar så bra, och man känner knappt om det är tonfisk eller t.ex. finmalet nötkött.

Tack på förhand!
Pelle
 
Toppen