StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Det är hit vi går efter särskilt hårda träningspass, dricker en öl och sedan SHOUCHU resten av kvällen.
Och man äter alltid superbt gott från dels kvällens OSUSUME-meny (kocken rekommenderar) samt från fasta menyn, från YAKITORI-menyn och från OH-DEN-menyn. Inga efterrätter.
Börjar alltid med en liten aptitretare...
Denna kväll valde vi sashimi där kocken överraskade oss med att servera "renset" friterat. Fiskben blir crunchy och smakar som supergoda chips. Fiskhuvudet blev ändå mer crunchy och åts under andakt:
Shouchun heter YAMANEKO, bergskatt. Gjord på sötpotatis. Verkligt god! Bgr: fana för ett av Kirin's lageröl.
Grillad kycklinghud med lite chilli på. Brände på fint.
Det var en fin kväll!
Vi åt en massa andra saker också.
Och man äter alltid superbt gott från dels kvällens OSUSUME-meny (kocken rekommenderar) samt från fasta menyn, från YAKITORI-menyn och från OH-DEN-menyn. Inga efterrätter.
Börjar alltid med en liten aptitretare...
Denna kväll valde vi sashimi där kocken överraskade oss med att servera "renset" friterat. Fiskben blir crunchy och smakar som supergoda chips. Fiskhuvudet blev ändå mer crunchy och åts under andakt:
Shouchun heter YAMANEKO, bergskatt. Gjord på sötpotatis. Verkligt god! Bgr: fana för ett av Kirin's lageröl.
Grillad kycklinghud med lite chilli på. Brände på fint.
Det var en fin kväll!
Vi åt en massa andra saker också.