StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Årets julmeny på Pecorella. Galet gott och rimligt prissatt. Under 1000 kr för två julmenyer för två älskande samt två medhavda flaskor vin.
Soppa på svartrot och två härliga bitar paté.
Underbart från havet! Krabba, ål (djupfriterad), pepparrotsriv, pilgrimsmussla, sashimi mm. Ansjovissåsen = magi!
Medhavda puteller.
Pasta med sjöborre och ost på en riklig och skön matta av krämigt grön sås på spenat och pistachio.
Dagens fisk, KINMEDAI, med djupfriterad räkkropp (underbart knastrigt) bläckfisksugkoppar på en hummersås som sögs upp med dagens bröd.
Klassiker! Galiamelon och Parma.
Ett gott stycke WAGYU med tryffel-vin-sås.
Jordgubbstårta på kaffeburkar.
Ost är alltid gott
Menu di Natale
Otroligt bra mat, service och känsla!
Soppa på svartrot och två härliga bitar paté.
Underbart från havet! Krabba, ål (djupfriterad), pepparrotsriv, pilgrimsmussla, sashimi mm. Ansjovissåsen = magi!
Medhavda puteller.
Pasta med sjöborre och ost på en riklig och skön matta av krämigt grön sås på spenat och pistachio.
Dagens fisk, KINMEDAI, med djupfriterad räkkropp (underbart knastrigt) bläckfisksugkoppar på en hummersås som sögs upp med dagens bröd.
Klassiker! Galiamelon och Parma.
Ett gott stycke WAGYU med tryffel-vin-sås.
Jordgubbstårta på kaffeburkar.
Ost är alltid gott
Menu di Natale
Otroligt bra mat, service och känsla!