Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Undersökning om intresse för att handla vin på nätet

Hej,
vi är några studenter på Nackademin som har har fått i uppgift att ta fram en strategi för en näthandel för vin. Därför har vi tagit fram en enkät som handlar om vin och framförallt vinköp på nätet. Enkäten är anonym och går snabbt att besvara. Skulle vara väldigt uppskattat om några på detta forum vill svara!
Om du redan brukar köpa vin på internet är vi extra intresserade av att höra dina åsikter, lämna då gärna din mejl i slutet av formuläret så kommer vi att skicka några följdfrågor till dig.

https://docs.google.com/forms/d/1ZwO5VfH17kzEDfqLQTXKxPAfOfgNm-oJJzHEkbCZDrc/viewform

Tack på förhand!

/Jessica
 

chambertin

Medlem
Bra initiativ !
Svarat på enkäten jag också.

Lite nyfiken på hur ni valde (eller blev tilldelade) den här uppgiften.
Har ni satt ihop frågorna själva och hur tänkte ni när ni valde just det här upplägget ?
 
Trådskapare
J
Vad kul att det är så många som har svarat! Vi kan säkert dela med oss av resultat av vårt arbete på något sätt när vi är klara.

Vi studerar till digitala strateger och vi valde den här uppgiften bland flera olika branscher vi blev tilldelade. Första delen av uppgiften går ut på att skapa en enkätundersökning för att ta reda på mer om de som handlar vin på nätet och vad som är viktigt för dem för att vi ska kunna utveckla en strategi för en näthandel som säljer vin.
 
Trådskapare
J
Hej igen!
Vi håller på för fullt nu och analyserar resultatet av enkäten och börjar forma strategier. Vi har tagit fram ett antal följfrågor som vi dels har mejlat ut till några, men jag tänkte även passa på att posta frågorna här. Så om någon känner sig manad att svara på/diskutera några av frågorna nedan så skulle det vara väldigt uppskattat.

- Är det viktigast med ett stort utbud eller ett nischat utbud hos en vinbutik på internet? Varför?
- Varför har du valt den vinförsäljare du handlade av senast?
- Är det något din nuvarande leverantör av viner kan göra bättre?
- Vad gör din nuvarande leverantör av viner bäst enligt dig?
- Är det viktigt med unika viner, som inte går att köpa någon annanstans? Varför?
- Vid vilka tillfällen dricker du vin?
-Vad är din åsikt om prenumeration på vin?
 
Toppen