Uselt!

Diskussion i 'Vin' startad av vinder, 1 december 2014.

 1. Skrutt

  Skrutt Medlem

  Jag beställde och fick 4, alltså ett modest antal även här. Gissar att någon beställde ~30 och fick "barset". Eller också var listan i trådens början inte komplett.

  Jag var ytterst nära att först beställa från Europa för ca 1 kkr per styck men hoppades till sist på turen. Det finns inga måsteviner.
   
 2. LeChat

  LeChat Medlem

  Hade lite tur i förmiddags och såg att det tydligen skulle finnas 6 st Barolo Cannubi Boschis Luciano Sandrone 2010 i en butik i Gbg.
  Det var svårt att nå dem på telefon men efter många uppringningar så kom jag fram och det visade sig stämma förutom att någon redan hade köpt en av dessa. Så jag körde dit och hämtade 5st Barolo Cannubi Boschis Luciano Sandrone 2010. Trevlig julklapp dan innan Julafton!
   
  Skrutt, kayaker, Rexel och 2 andra gillar detta.
 3. Skrutt

  Skrutt Medlem

  Efter att ha testat 2004 Vin Santo Chianti Classico Felsina (nr 92321) med 97p från nämnde Galloni är jag redan redo att revidera min (iofs redan brasklappsförsedda) uppfattning om stil och personligt tycke. Fastän jag kan ana kvaliteten i vinet så ger det helt enkelt inte den kick som jag förväntar mig, både utifrån betyg och prislapp. Och den kicken tangerar väl resonemanget om stil i tråden. Enda möjligheten till att jag någonsin skulle köpa vinet igen vore för en exceptionellt "fin" middag.

  För dem som har andra preferenser finns i skrivande stund 7 fl i webbsaldot.

  PS, Hr Landström, finns det någon chans att februarilanseringarna är på gång?
   

Dela sidan