Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Vad göra imorgon fredag?

SUPRA

Bäst
Fru och barn flyr fältet så vad ska man göra en fredagskväll?

Njuta av god mat, dryck och en bra film eller dra in till Stockholms stad? ???

Fritt fram för idéer vad man ska dricka och äta, eller ta vägen.
 

SUPRA

Bäst
SV: Vad göra imorgon fredag?

De har inte riktigt dykt upp än...och riktigt så kul ska vi inte ha. Tror jag.

Däremot är jag extremt övertygad om att en lagrad Krug Grand Cuvée kommer ryka helt oavsett.
Det är sällan man har möjlighet att i stilla ro att bara njuta...
Vad mer det kan tänkas bli vet jag inte.

Kanske lite gåslever, oxfilé, entrecote...?
Webern är ju utrullad så kanske dags att dra igång grillsäsongen redan? :D
En riktigt amerikansk-sized guldentrcote kanske? :p

Vad finns det på halva som passar gåslever? vitt, sött?
 

anders

Medlem
SV: Vad göra imorgon fredag?

Du ska boka bord på en riktigt bra krog och gå ut och äta och dricka gott. Nu kan du kosta på dig när notan bara gäller en person. Ta med en fet tidning att sitta och bläddra i mellan punkterna i menyn. Single dining is the shit!
 

Jimmy Forsman

Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot.
SV: Vad göra imorgon fredag?

SUPRA skrev:
De har inte riktigt dykt upp än...och riktigt så kul ska vi inte ha. Tror jag.

Däremot är jag extremt övertygad om att en lagrad Krug Grand Cuvée kommer ryka helt oavsett.
Det är sällan man har möjlighet att i stilla ro att bara njuta...
Vad mer det kan tänkas bli vet jag inte.

Kanske lite gåslever, oxfilé, entrecote...?
Webern är ju utrullad så kanske dags att dra igång grillsäsongen redan? :D
En riktigt amerikansk-sized guldentrcote kanske? :p

Vad finns det på halva som passar gåslever? vitt, sött?

Krug Rosé på halvpava kanske. ;D
 

SUPRA

Bäst
SV: Vad göra imorgon fredag?

R.P skrev:
Tokaji är också gott till gåslever.

Har en gammal sån i kylen, som jag undrar om den är ok. Ser lite grumlig ut.

Någon som vet hur de klarar lagring, den har några år på nacken?
 

anders

Medlem
SV: Vad göra imorgon fredag?

SUPRA skrev:
Har en gammal sån i kylen, som jag undrar om den är ok. Ser lite grumlig ut.

Någon som vet hur de klarar lagring, den har några år på nacken?

Läääääääänge.
 

R.P

Medlem
SV: Vad göra imorgon fredag?

SUPRA skrev:
Har en gammal sån i kylen, som jag undrar om den är ok. Ser lite grumlig ut.

Någon som vet hur de klarar lagring, den har några år på nacken?

Dom bättre ska ha 5 puttunyos eller fler. Låter iofs lite oroväckande att den är grumlig...
 
Toppen