This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
SUPRA skrev:De har inte riktigt dykt upp än...och riktigt så kul ska vi inte ha. Tror jag.
Däremot är jag extremt övertygad om att en lagrad Krug Grand Cuvée kommer ryka helt oavsett.
Det är sällan man har möjlighet att i stilla ro att bara njuta...
Vad mer det kan tänkas bli vet jag inte.
Kanske lite gåslever, oxfilé, entrecote...?
Webern är ju utrullad så kanske dags att dra igång grillsäsongen redan?
En riktigt amerikansk-sized guldentrcote kanske?
Vad finns det på halva som passar gåslever? vitt, sött?
SUPRA skrev:Vad finns det på halva som passar gåslever? vitt, sött?
SUPRA skrev:Vad finns det på halva som passar gåslever? vitt, sött?
SUPRA skrev:Systembolaget rekommenderade en Sauternes.
R.P skrev:Tokaji är också gott till gåslever.
SUPRA skrev:Har en gammal sån i kylen, som jag undrar om den är ok. Ser lite grumlig ut.
Någon som vet hur de klarar lagring, den har några år på nacken?
SUPRA skrev:Har en gammal sån i kylen, som jag undrar om den är ok. Ser lite grumlig ut.
Någon som vet hur de klarar lagring, den har några år på nacken?
SUPRA skrev:Den här har 3 puttonger. Tror inte grumligheten är så farlig.