Fru och barn flyr fältet så vad ska man göra en fredagskväll? Njuta av god mat, dryck och en bra film eller dra in till Stockholms stad? ??? Fritt fram för idéer vad man ska dricka och äta, eller ta vägen.
SV: Vad göra imorgon fredag? De har inte riktigt dykt upp än...och riktigt så kul ska vi inte ha. Tror jag. Däremot är jag extremt övertygad om att en lagrad Krug Grand Cuvée kommer ryka helt oavsett. Det är sällan man har möjlighet att i stilla ro att bara njuta... Vad mer det kan tänkas bli vet jag inte. Kanske lite gåslever, oxfilé, entrecote...? Webern är ju utrullad så kanske dags att dra igång grillsäsongen redan? En riktigt amerikansk-sized guldentrcote kanske? Vad finns det på halva som passar gåslever? vitt, sött?
SV: Vad göra imorgon fredag? Du ska boka bord på en riktigt bra krog och gå ut och äta och dricka gott. Nu kan du kosta på dig när notan bara gäller en person. Ta med en fet tidning att sitta och bläddra i mellan punkterna i menyn. Single dining is the shit!
SV: Vad göra imorgon fredag? Den här hade inte mått sämre av en bit gåslever till uner vinfernot i alla fall; http://www.systembolaget.se/SokDrycker/Produkt?VaruNr=97707&Butik=0&SokStrangar=
SV: Vad göra imorgon fredag? Har en gammal sån i kylen, som jag undrar om den är ok. Ser lite grumlig ut. Någon som vet hur de klarar lagring, den har några år på nacken?
SV: Vad göra imorgon fredag? Dom bättre ska ha 5 puttunyos eller fler. Låter iofs lite oroväckande att den är grumlig...
SV: Vad göra imorgon fredag? Blir säkert bra med gåslevern, puttongerna säger hur mycket restsocker det är i vinerna. http://sv.wikipedia.org/wiki/Tokaji