Vad har SB på antikmässan att göra?

Diskussion i 'Övrigt' startad av sunqan, 15 februari 2012.

 1. sunqan

  sunqan Vinös

  Såg just detta:
  på systembolagets hemsida. Fascinerande ::)
  Undrar vad IOGT tycker om det tilltaget. Skulle vara spännande att se vad reaktionen skulle bli om christies, lauritz eller bruun rasmusen eller nån annan av de europeiska auktionshusen skulle "ställa ut" på samma mässa och informera om alternativen!

  -sunqan
   
 2. kayaker

  kayaker Cyklist

  SV: Vad har SB på antikmässan att göra?

  SB är väl snart antikt? ;)
   
 3. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  SV: Vad har SB på antikmässan att göra?

  +1

  För att svara på den ursprungliga frågeställningen, tror SB har lite mer frihet, de är ju trots allt monopolet och allt de gör går i linje med deras uppdrag eller hur! Det är ju själva grunden, om någon har synpunkter så lägger de ett par miljoner på en fin kampanj, följer upp med en betald undersökning som naturligtvis visar hur bra de egentligen är.
   
 4. Peder

  Peder Medlem

  SV: Vad har SB på antikmässan att göra?

  Boken "Glädjedödarna - en bok om förmynderi" som jag läste på semestern tar upp att missbruk aldrig varit några problem så länge det inte är inom arbetarklassen.

  Det är kanske därför Systembolaget lägger sin marknadsföring bland en grupp människor som har råd att ropa in dyra viner på auktion. Det är först när människor av låg rang får problem som det blir ett samhällsproblem. Så som alltid smart marknadsföring av Systembolaget som samhället vän. Systembolaget är så bra att till och med nykterhetsrörelsen vill samarbete med dem trots bag-in-box mentaliteten som skördar mer och mer offer.
   

Dela sidan