Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Vad har SB på antikmässan att göra?

sunqan

Vinös
Såg just detta:
Systembolaget på Antikmässan
16-19 februari kan du träffa Systembolaget på Antikmässan, där vi informerar om hur värdering och köp och försäljning går till på våra dryckesauktioner
på systembolagets hemsida. Fascinerande ::)
Undrar vad IOGT tycker om det tilltaget. Skulle vara spännande att se vad reaktionen skulle bli om christies, lauritz eller bruun rasmusen eller nån annan av de europeiska auktionshusen skulle "ställa ut" på samma mässa och informera om alternativen!

-sunqan
 
SV: Vad har SB på antikmässan att göra?

kayaker skrev:
SB är väl snart antikt? ;)
+1

För att svara på den ursprungliga frågeställningen, tror SB har lite mer frihet, de är ju trots allt monopolet och allt de gör går i linje med deras uppdrag eller hur! Det är ju själva grunden, om någon har synpunkter så lägger de ett par miljoner på en fin kampanj, följer upp med en betald undersökning som naturligtvis visar hur bra de egentligen är.
 

Peder

Medlem
SV: Vad har SB på antikmässan att göra?

Boken "Glädjedödarna - en bok om förmynderi" som jag läste på semestern tar upp att missbruk aldrig varit några problem så länge det inte är inom arbetarklassen.

Det är kanske därför Systembolaget lägger sin marknadsföring bland en grupp människor som har råd att ropa in dyra viner på auktion. Det är först när människor av låg rang får problem som det blir ett samhällsproblem. Så som alltid smart marknadsföring av Systembolaget som samhället vän. Systembolaget är så bra att till och med nykterhetsrörelsen vill samarbete med dem trots bag-in-box mentaliteten som skördar mer och mer offer.
 
Toppen