Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Välja champagne till en provning

bmf

Medlem
Håller på att välja ut champagne till en provning vi ska ha där dom flesta är nybörjare på champagne. Vi har ungefär 4-5000 kr att röra oss med och har tänk prova 6 olika champagner. Vi vill ha med från standard till prestige och gärna både Blanc de blanc, blanc de noir och cuvéer för att få en inblick i vad champagne har att erbjuda. Vi har köpt in Pol Roger Brut, Winston Churchill -98 och Henriot -96, vad har ni att rekommendera som de 3 sista flaskorna från SBs sortiment.

Tacksam för hjälp
 
Trådskapare
B

bmf

Medlem
SV: Välja champagne till en provning

Tack för tipsen! Bör man ta med en Rosé också?
 
Toppen