Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Världens lyxigaste brunch.... Shanghai!

Lambo

Medlem
Hade det stora nöjet i söndags att besöka vad som marknadsförs som "Världens lyxigaste brunch" på Hotel Westin i Shanghai och värre frosseri har jag aldrig beskådat, fantastiskt!
För ca 700 sek fick man äta och dricka hur mkt man ville. Drinkar, öl, vin och självklart champange. Husets skumpa var tyvärr Mumm men efter nästan 2 veckor i Peking, Xian och ute på den kinesiska landsbygden så var Mumm nästan magisk (nåväl den var helt ok iaf). Trodde att dom skulle vara dåliga med påfyllningen, ack så fel jag hade. Så fort jag druckit mer än 2/3 av glaset så hade jag en liten kines vid min sida som fyllde på. UNDERBART! Tror aldrig jag druckit så mkt skumpa så tidigt på dagen någonsin...

Maten då... Jo den gjorde ingen besviken. Jag hade hört att på deras berömda Caviar bord skulle det bara finnas en liten skål med Beluga som snabbt brukade gå åt. Nästan först i kön fick jag mig en rejäl slev med tillbehör.
Gick tillbaka för refill lite senare och till min förvåning så fanns det svarta guldet kvar, vid avsmakningen så insåg jag direkt att dom bytt ut den äkta kaviarn mot avruga. Det som var nästa mest intressant var att ingen annan fattade att det inte var äkta kaviar utan diskuterade friskt om det var rysk eller iransk... Var mkt nöjd över att jag ställt mig i kö trots att jag hatar köar. Det var det värt för att få lite äkta vara...!

Skaldjursbordet lockade efter kaviarn. Blev 2 st hummrar, räkor, sashimi, sushi, ostron mm... Följdes upp med en hel tallrik av gåslever. Sicken dödsynd!
Lamm, oxfilé, pekinganka mm slank oxå ner innan dessertbordet som jag inte ens orkar beskriva.

Kan inte annat än att rek denna sanslösa brunch/upplevelse. Framförallt måste jag rek Shanghai som stad, pulsen i den stan slår allt!
Perfekt ställe att avrunda en kulturell kinaresa ;D

Hitta en recension med mer info från aftonbladet:
http://www.destination.se/resmal/asien/ ... 3744373.ab
 

SUPRA

Bäst
SV: Världens lyxigaste brunch.... Shanghai!

SKulle kunna tänka mig att komma till den där lunchen hungrig och törstig... :p
 
Trådskapare
Lambo

Lambo

Medlem
SV: Världens lyxigaste brunch.... Shanghai!

Ha ha fan jag missade det där haket. Blir dock inte förvånad, i Shanghai kan fan va som helst hända!

Måste vara en av världens häftigaste städer, New York x 10! Pulsen, människorna, kulturen, staden, skyskraporna, restaurangerna, nattklubbarna och framförallt alla grymma skybars.
Grym känsla att sitta på våning 88 i baren Cloud 9 (världens högsta skybar), 420 meter närmare gud och dricka drinkar! Rek deras watermelon Daquiri eller klassikern Cuba Libre och en Carlos Torano cigarr. Skönt med städer där man fortfarande kan avnjuta en cigarr utan problem.

Fan längtar redan tillbaka
 

CH

Medlem
SV: Världens lyxigaste brunch.... Shanghai!

Lambo skrev:
.......Cuba Libre och en Carlos Torano cigarr. Skönt med städer där man fortfarande kan avnjuta en cigarr utan problem.

Fan längtar redan tillbaka

Fan, blev riktigt sugen på att åka dit.
 
Trådskapare
Lambo

Lambo

Medlem
SV: Världens lyxigaste brunch.... Shanghai!

Kör CH ;D

Ärligt så istället för Las Vegas åk till Macao och avsluta med Shanghai el Hong Kong eller varför inte båda...
 

SUPRA

Bäst
SV: Världens lyxigaste brunch.... Shanghai!

Hong Kong tyckte jag var jäkligt ballt. Som New York i tropikerna typ. Vågar knappt fundera över hur Shanghai är då.

Av Kina kommer jag mest ihåg misär och obebodda 10-årsprojekt, men jag var å andra sidan inte där som turist.
 
Toppen