Jerobaum
Medlem
Försöker klura ut vilken variant av revello detta är? Gott var det. Förvånansvärt gott
https://solobarolo.com/search?x=0&y=0&q=Revello
https://solobarolo.com/search?x=0&y=0&q=Revello
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Deras vanliga Barolo.Försöker klura ut vilken variant av revello detta är? Gott var det. Förvånansvärt gott
https://solobarolo.com/search?x=0&y=0&q=Revello
Visa bifogad bild 8247
Ett alternativ för den som är försiktig med att beställa från SoloBarolo är att köpa Fratelli Revello från http://www.xwine.se/
De är gjorda med druvor från olika vingårdslägen (cru) i La Morra, huvudsakligen inom Annunziata. Rocche dell'Annunziata är normalt sett den bästa och dyraste, men när jag provade dem för ett antal år sedan så tyckte jag att Gattera resp. Giachini var nästan jämbördiga i de årgångar - 2004 och 2006 - som jag provade.Jag såg att det fanns ett antal olika varianter av revello. Någon som har koll på de andra varianterna?
Jag såg att det fanns ett antal olika varianter av revello. Någon som har koll på de andra varianterna?
Intressant! Sa hon när uppdelningen sker? Blir det redan till årgång 2016 eller nästa år? Kanske t.o.m. ännu senare med tanke på att det kanske måste göras en del investeringar?Träffade Paola på vinbutiken i la morra som är gift med en av bröderna berättade att de delar upp sig och startar eget märke. Åsikterna gick tydligen isär hur de vill drivs märket och vinproduktionen. paolas man skulle gå tillbaka till mer traditionellt med större tunnor
Jag tyckte att det vin som var lagrat på botti var bättre än de som hade legat på barrique, så det är en bra utveckling tycker jag.Träffade Paola på vinbutiken i la morra som är gift med en av bröderna berättade att de delar upp sig och startar eget märke. Åsikterna gick tydligen isär hur de vill drivs märket och vinproduktionen. paolas man skulle gå tillbaka till mer traditionellt med större tunnor
Botti är det stora faten? Jag tycker genrellt att jag gillar botti bättre. Men det finns vissa undantag, tror t.ex. Damilano Liste är barrique-fat och jag gillar den stilen.Jag tyckte att det vin som var lagrat på botti var bättre än de som hade legat på barrique, så det är en bra utveckling tycker jag.
Intressant! Sa hon när uppdelningen sker? Blir det redan till årgång 2016 eller nästa år? Kanske t.o.m. ännu senare med tanke på att det kanske måste göras en del investeringar?
HejHej Vinälskare!
Har följt era inlägg och bestämde mig för att förklara litet!
Som ni redan har förståt så har Carlo och hans bror delat på sig i år. Vi har köpt en ny vinkällare i La Morra och vi är redan i full produktion. Mycket riktigt så vill Carlo ochvår son Erik, som gick ur Albas enologiska skola ivåras, ändra litet på stilen, modernt arbete på vinfältet med greenharvest etc.etc men vinificeringen i vertikala pumpover tanks som framkallar mer elegans, lagring görs i stora ekfat 'botte' 2500l. österrikisk och slavonsk ek. Av Barolo crulägena har Carlo behållit Rocche dell Annunziata och Giachini. När vi delade oss nu iår fanns det mycket oetiketterade flaskor på lagret, och de flaskorna blev också delade 50/50 de flaskorna har kommit ut på marknaden med nya etiketten men med gamla korken, man får inte fylla om, De nya Barolo Carlo Revello &Figli vinerna kommer att komma ut i Februari 2017 med Carlo Revello Kork, nu på marknaden finns redan Dolcetto 2015, Barbera 2015 och Nebbiolo 2015 alla Carlo's buteljering i nya vinkällaren.
Tack för mig och trevlig Söndag.
Paola Brosow-Revello
-Kommer det finnas möjlighet för oss forumnördar att köpa vinerna direkt från er till dörren här hemma i Sverige?Etiketten som ni ser på min profil är den gamla från Carlos farfar och den nya som en svensk grafiker som gått Hyperisland i Stockholm gjort.