Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Vin från systembolaget i obrutna lådor/kartonger?

C

Christian K

Jag har tröttnat på standardsortimentet och botaniserar numera på systembolaget.se, men hur vet man om man får ett gäng "lösa flaskor" eller flaskorna (6 eller 12 då) i obrutna lådor/kartonger?
 

thunberg

Flaskfantast
Administratör
Du får höra med importören hur de levereras. Vid beställning av hela kolli brukar de komma i sina original kartonger/lådor. Men kolla för säkerhets skull.
 

ChristianB

DipWSET
Den informationen brukar finnas i SBs interna söksystem; enklast är att gå dit och fråga! :) Jag antar att det inte finns några garantier dock, med tanke på att en del leverantörer inte alltid har koll på det själva. Det kan stå "Kolli om 12" och så skickas två ihoptejpade 6-pack.
 
Toppen