Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Vin till ravioli

Belmont

Medlem
Tänkte göra en ravioli som är fylld med Chevré, Ricotta, lufttorkad skinka och lite honung.
Det kommer serveras med en tomatsås på San Marzano tomater, vitlök och basilika, blad persilja och Parmigiano-Reggiano.

Prisklass: 150-350:- Vitt? Rött?
 

Larseman

Medlem
Jag hade nog valt Sangiovese, troligen en Rosso di Montalcino eller någon Chianti Classico. Alternativt Nebbiolo förstås, men då kanske jag hade velat ha något mer gräddigt på tallriken.
 
Toppen