Vin till ravioli

Diskussion i 'Mat & Dryck, Restaurangbesök' startad av Belmont, 22 december 2016.

  1. Belmont

    Belmont Medlem

    Tänkte göra en ravioli som är fylld med Chevré, Ricotta, lufttorkad skinka och lite honung.
    Det kommer serveras med en tomatsås på San Marzano tomater, vitlök och basilika, blad persilja och Parmigiano-Reggiano.

    Prisklass: 150-350:- Vitt? Rött?
     
    kayaker gillar detta.
  2. Larseman

    Larseman Medlem

    Jag hade nog valt Sangiovese, troligen en Rosso di Montalcino eller någon Chianti Classico. Alternativt Nebbiolo förstås, men då kanske jag hade velat ha något mer gräddigt på tallriken.
     
    Mattias Schyberg gillar detta.
  3. kayaker

    kayaker Cyklist

    Italienskt! Chianti Classico, Vino Nobile di Montepulciano, Syrah från Cortona eller en bra Barbera. En bra Dolcetto kan också funka.
     
    Fredrik L och Larseman gillar detta.

Dela sidan