Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Vinbutiker i Amsterdam?

kayaker

Cyklist
Ciao!
Jag ska till Amsterdam på konferens med jobbet och undrar därför om någon kan tipsa om något bra ställe för att köpa vin?
Något annat man bör försöka hinna med på en helg, t.ex. något trevligt lunchställe?
 

Sjödin

Joråsåatt...
Jag har varit på en del jobbresor till Amsterdam men inte lyckats hitta (har inte sökt jätteaktivt direkt heller) en endaste vinbutik värd att besöka. Men de finns säkert såklart.

Jag har mest ätit på "sunkställen" men förvånats ändå över en relativt bra köttkvalitet. Det känns enligt min erfarenhet som om Amsterdams krogar har en genomsnittlig högre lägstanivå än ex Stockholm.
Enda "finare" krogen jag besökt är d'Vijff Vliegen, men nja... mer museum kanske än fine dining.
Men kul stad, absolut! Jag gillar Amsterdam!
 
Toppen