Vingårdar i New York området

Diskussion i 'Resor' startad av Salsan, 26 februari 2014.

 1. Salsan

  Salsan Medlem

  Åker till New York en vecka i september och tänkt besöka någon vingård på lämpligt avstånd från NYC. De närmaste område är Hudson River Region samt på Long Island. Tar tacksamt emot tips på intressanta vingårdar att besöka.
   
 2. Mattias Schyberg

  Mattias Schyberg Administratör

  Först och främst välkommen! Skulle tro, utan att veta, att @Vino fino har lite koll på detta. Säkert en del andra också. :)
   
 3. Mattias Schyberg

  Mattias Schyberg Administratör

 4. chambertin

  chambertin Medlem

  Var en hel del på Long Island mellan -89 och -94 och passade då på att besöka bl.a Palmer några ggr. Då tyckte jag att dom gjorde anständiga Bdx-kopior. Om det är relevant idag 25 år senare är ju svårt att säga.
  Bilade upp genom New Your state till canada vid ett tillfälle och stannade till vid Finger Lakes men har inga direkta minnen av ngt bra från de besöken dock förutom några enstaka Ice Wine.

  I matväg kan jag dock rekommendera en Italiensk restaurang vid namn Mama Lombardi's i Holbrook ( http://www.mammalombardis.com/MammaLombardis/index.cfm) . Traditionell napolitansk mat när den är som bäst och (då i alla fall) massor med bra viner från södra Italien. Smakade Mastroberardinos viner där för första gången bl.a.
   
  Mattias Schyberg gillar detta.
 5. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  Kan tyvärr inte hjälpa här. New York är inte ett vinområde jag har besökt
   
 6. Elvis

  Elvis Medlem

  Jag kan varmt rekommendera ett besök på Wölffer Estate ute i the Hamptons (om det räknas till New York-området). Kanske inte så mycket för vinerna men miljön är helt underbar och en gång i veckan har de liveband som spelar utomhus (på sommarhalvåret). Då äter man ostbrickor, lyssnar på musik och dricker Wölffers viner. Väldigt trevligt!
   
  Last edited: 6 mars 2014
  Anders Landström gillar detta.

Dela sidan