Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Vinmakarbesök i Stockholm 8-10/9

Wine Rebels

Leverantör
Hej Fine Wines!

Vi ber att få dela med oss av vårt senaste nyhetsbrev, som handlar om 3 st spännande vinmakar-events de närmaste dagarna i Stockholm.
https://shoutout.wix.com/so/feMqBeuFh
Om ni inte kan läsa länken av någon anledning finns informationen också här nedanför;
-----
Syrah Sunday 8 september
En av våra favoritdruvor är Syrah! På samma gång är Grus Grus en av våra favoritvinbarer i Stockholm, och är därför en logisk plats att samla några av de vinmakare som besöker oss de närmaste dagarna. En avslappnad, värmande kväll väntar den 8/9 med smarriga Syrah-viner och deras upphovspersoner. Vinerna går att beställa glasvis eller som en vinflight/miniprovning, och de charmiga vinmakarna finns tillgängliga för guidning.

Ingen föranmälan behövs.

Från kl 18 finns Reenen Borman från Boschkloof och Ron Burgundy Wines på plats, strax efter ansluter Ryan Mostert och Samantha Suddons från Terracura och ännu något senare kommer Lukas van Loggerenberg direkt från Arlanda.
-----
Kuierkwartier die Leeutoring 9 september
Årets absoluta Sydafrika-event för vinbranschen! >300 anmälda besökare och 30 vinproducenter mellan kl 12 och 17 i Gastronomiska Kvarteret Leijontornet i Gamla Stan, Stockholm.

Av Wine Rebels producenter finns Van Loggerenberg Wines, Momento, Terracura/Silwervis och Boschkloof/Ron Burgundy Wines på plats i kött och blod – och dessutom finns Lourens Family Wines, JC Wickens, Elemental Bob och Mount Abora representerade på ett antal självserveringsbord.

Är du i dryckesbranschen och missat OSA eller inte fått någon inbjudan? Kontakta Maja Berthas på Wines of South Africa för att se om det är HELT fullbokat eller om det går att anmäla sig i sista sekund.
-----
Winemakers Dinner på Tyge & Sessil 10 september
Dynamiska och progressiva vinmakarduon Ryan Mostert och Samantha Suddons från Terracura Wines (numer samlingsnamn för etiketterna Terracura, Silwervis och Smiley) besöker Tyge & Sessil på Brahegatan i Stockholm!

Den 10 september kl 1830 bjuds ni in till vinmakarmiddag på max 12 platser. Den osannolikt blygsamma kostnaden är 500 SEK för fyra halvglas vin och okomplicerad men välmatchad mat. OSA till info@winerebels.se ellermax@tygesessil.se alternativt på eventets Facebook-sida.

Dagen till ära gräver vi djupt i våra förråd och det kommer finnas en hel del kul på glas och flaska från Terracuras hela utbud :)
-----​
Hoppas få se några av er där!! :)
/Vi på Wine Rebels
 
Toppen