Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Vinrecensioner

buteljen

Medlem
Tänkte bara tipsa om att Munskänkarna har gjort ca 13000 tasting notes tillgängliga via ett nytt system som kallas Vinlocus . Man har matat in recensioner från de senaste 10-12 åren för beställningssortimentet + ordinarie sortiment de senaste två åren. Det finns en provningsgrupp i Sthlm och en i Lund som recenserar viner varje släpp.
 
Trådskapare
buteljen

buteljen

Medlem
Detta trots att Selosse så sent som 2012 sålde fler än 1000 flaskor per år (från Systembolaget).
Men så länge vinerna inte dyker upp på systembolagets skribenttprovningar (eller vad de kallas) så är det väl inte så konstigt att det inte finns någon recension i databasen?? :confused: Salon finns inte heller med. Dom Perignon 08 finns med. Winston Churchill 08 och 04 finns med. Så de har väl funnits med i flighten som ställts fram för review. Eller är det så att våra egna provare här på FW har recenserat Selosse och Krug under åren de varit verksamma (@Patrik Sellin @Omar Khayyam)?
 
Last edited:
Toppen