Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Vintävling med stor chans att vinna

ekolle

ekologist
Hallå,

tänkte bara tipsa om att Delinat kickar en gång en tävling imorgon. Eftersom de är nystartade med än så länge ett mycket litet Facebook-nät lär det vara tämligen stor chans att vinna. Det enda man behöver göra är att lika Delinat på facebook och svara rätt på en fråga. Varje dag den 16-21 maj ställs en fråga, och om man svarar rätt lottas ett vinpaket med 6 viner ut.

Hoppas inte detta uppfattas som spam, det är mest för att tipsa er om en fin möjlighet! Om detta uppfattas annorlunda kan ju mod gärna ta bort det!

Annars kan ni läsa mer på http://www.delinat.se/ekologiskt-vintaevling-online-bestaella/

Ha det!
 
Toppen