Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

#vintweetupsthlm

Aqua Vitae

Medlem
Ett gäng vinälskande twittrare, inklusive undertecknad, vill träffa fler, inte bara på Twitter men också utanför den virtuella verkligheten och dela ett glas vin eller två.

Tanken är att starta upp det hela genom att ses på den lysande vinbaren 19 Glas i Gamla Stan, Stockholm, den 22 mars. Kom när du kan eller vill mellan klockan 18.00 och 21.00.

Detta är inte ett arrangemang i klassisk mening, annat än att vi skriver/bjuder in till detta & tweetar det till er. Vi kommer givetvis vara där, åtminstone mellan klockan 18-21. Alla som har möjlighet får tillfälle att vara med, dock med förbehållet att 19 Glas inte den största baren i stan, sett till yta, och att det sannolikt också kommer finnas andra gäster där - men man har många trevliga viner och trevlig personal så vi tänkte att detta kunde vara kul som ett första försök.

Klart är att @reuterdahl, @bkwineper, @annatorndahl, @handlavin, @Viniferalover, @malinlunden, @vinbanken, @nymagnum, @kristerb, @ericawinetrips kommer som det ser ut just nu vara där och vi hoppas på fler bekanta & obekanta ansikten.

Mer info finns här eller via Twitter

Mvh

Magnus Reuterdahl @reuterdahl
 
Trådskapare
Aqua Vitae

Aqua Vitae

Medlem
SV: #vintweetupsthlm

Dags för ny vintweetupsthlm, den 2 februari - denna gång på Grodan, mer info finns på VintweetupSthlm.

Är du intresserad går det bra att kontakta mig här eller på twitter :)

Magnus Reuterdahl (@reuterdahl)
 
Toppen