#vintweetupsthlm

Diskussion i 'Övrigt' startad av Aqua Vitae, 4 mars 2012.

 1. Aqua Vitae

  Aqua Vitae Medlem

  Ett gäng vinälskande twittrare, inklusive undertecknad, vill träffa fler, inte bara på Twitter men också utanför den virtuella verkligheten och dela ett glas vin eller två.

  Tanken är att starta upp det hela genom att ses på den lysande vinbaren 19 Glas i Gamla Stan, Stockholm, den 22 mars. Kom när du kan eller vill mellan klockan 18.00 och 21.00.

  Detta är inte ett arrangemang i klassisk mening, annat än att vi skriver/bjuder in till detta & tweetar det till er. Vi kommer givetvis vara där, åtminstone mellan klockan 18-21. Alla som har möjlighet får tillfälle att vara med, dock med förbehållet att 19 Glas inte den största baren i stan, sett till yta, och att det sannolikt också kommer finnas andra gäster där - men man har många trevliga viner och trevlig personal så vi tänkte att detta kunde vara kul som ett första försök.

  Klart är att @reuterdahl, @bkwineper, @annatorndahl, @handlavin, @Viniferalover, @malinlunden, @vinbanken, @nymagnum, @kristerb, @ericawinetrips kommer som det ser ut just nu vara där och vi hoppas på fler bekanta & obekanta ansikten.

  Mer info finns här eller via Twitter

  Mvh

  Magnus Reuterdahl @reuterdahl
   
 2. Aqua Vitae

  Aqua Vitae Medlem

  SV: #vintweetupsthlm

  Vintweetup nummer 2 går av stapeln den 27 april efter Vinordic som ett BYOB tillfälle - välkomna - läs mer här om det hela

  Mvh

  Magnus Reuterdahl @reuterdahl på twitter
   
 3. Aqua Vitae

  Aqua Vitae Medlem

  SV: #vintweetupsthlm

  Dags för ny vintweetupsthlm, den 2 februari - denna gång på Grodan, mer info finns på VintweetupSthlm.

  Är du intresserad går det bra att kontakta mig här eller på twitter :)

  Magnus Reuterdahl (@reuterdahl)
   

Dela sidan